logo songteksten.net

George Michael niet voor september op podium

(Novum) - George Michael denkt niet dat hij voor september weer op de planken staat. De 48-jarige zanger komt momenteel met een vakantie bij van de zware longontsteking die hij in november opliep. "Ik denk niet dat mijn stembanden voor de zomer volledig zijn hersteld", twitterde George maandagavond.

"Maar ik moet ook aan mijn fans denken. Ze zouden mijn concerten missen als ze op vakantie zijn, dus ik denk dat september het meest waarschijnlijk is", ging George verder. De zanger werd in november opgenomen in een Weens ziekenhuis en moest als gevolg van de zware longontsteking zijn tournee onderbreken. Vervangende data zijn nog steeds niet bekendgemaakt.

Hoewel George niet op de planken staat, werkt hij wel aan zijn show. "Maak jullie geen zorgen, ik benut de tijd goed. Ik werk aan het verbeteren van de show, het mixen van de nummers en werk aan nieuwe liedjes." George belooft een beter concert. "Die longontsteking was verschrikkelijk, maar als ik lijd plukken jullie daar de vruchten van", grapt de 48-jarige. "Zo gaat dat in mijn wereld. Grapje van God."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren