logo songteksten.net

Angelina Jolie: speculaties huwelijk overdreven

(Novum) - Angelina Jolie vindt alle speculaties over een eventueel huwelijk met Brad Pitt overdreven. Pitt zei onlangs in een interview dat hij en Jolie 'ooit' zullen trouwen. "Alles wat wordt gezegd, wordt enorm opgeblazen", reageert Jolie in het Amerikaanse blad People op de uitspraken van haar partner.

Pitt geeft toe dat het niet zo handig van hem was om over een huwelijk te beginnen. "Ja, dat was mijn schuld", zegt hij glimlachend. In een interview met entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter vertelde de 48-jarige acteur dat een huwelijk wel in het verschiet ligt. "Het betekent heel wat voor mij, zo'n verbintenis aangaan."

Geruchten over een huwelijk van Pitt en Jolie, die zeven jaar samen zijn, duiken geregeld op. Het acteurskoppel zei eerder pas te willen trouwen als homostellen dat ook overal mogen in de Verenigde Staten.

"We hebben gezegd dat we niet trouwen totdat iedereen dat kan doen, maar ik denk niet dat we het zo lang kunnen uithouden", biechtte Pitt vorige week op. Momenteel kunnen homostellen maar in zes van de vijftig staten en in de hoofdstad Washington officieel trouwen.

Of de acteur Jolie, met wie zes kinderen opvoedt, al een aanzoek heeft gedaan wil hij niet kwijt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren