logo songteksten.net

David Hasselhoff vraagt vriendin weer ten huwelijk

(Novum) - David Hasselhoff is weer op zijn knieƫn gegaan voor zijn vriendin Hayley Roberts. Het is de derde keer dat de acteur Roberts ten huwelijk vraagt, schrijft de Britse boulevardkrant The Daily Mail. Het is niet duidelijk of ze dit keer wel 'ja' heeft gezegd.

De Baywatch-ster heeft op Twitter een foto geplaatst waarop hij geknield voor zijn vriendin zit. "Ik heb het weer geprobeerd, op de Sydney Harbour Bridge", zegt de acteur, die sinds vorig jaar een relatie heeft met de 32-jarige blondine.

De 59-jarige Hasselhoff laat in het midden of Roberts net zo graag als hij in het huwelijksbootje wil stappen. "Wat denken jullie dat haar antwoord was?", is alles wat hij loslaat over het aanzoek.

Als zijn vriendin 'ja' zegt gaat de Knight Rider-acteur voor de derde keer trouwen. Hij was van 1984 tot 1989 getrouwd met Catherine Hickland. De acteur gaf in datzelfde jaar zijn jawoord aan Pamela Bach. De twee zetten in 2006 een punt achter hun huwelijk. Ze kregen samen twee dochters, Taylor en Hayley.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren