logo songteksten.net

Nog geen tweede baby voor Birgit Schuurman

(Novum) - Birgit Schuurman en haar man Arne Toonen zijn nog niet bezig met gezinsuitbreiding. "Oefenen doen we nog steeds, maar een tweede zit nog niet in de planning", zegt Toonen tegen Grazia. Hun zoontje Chico krijgt er dus voorlopig geen broertje of zusje bij. "Het leven gaat zoals het gaat, dus we zien wel hoe het loopt", zegt Birgit.

Aan een ander kindje heeft het koppel wel gewerkt, namelijk de film Black Out. Arne Toonen regisseerde, coproduceerde en schreef mee aan het scenario van de film, waar Birgit samen met haar zus Katja Römer-Schuurman in speelt. De zussen zijn voor het eerst samen op het witte doek te zien.

"Het is gewoon te gek om te werken met de mensen van wie je houdt en die je bewondert", zegt de 34-jarige Birgit over de samenwerking. Arne kan dat beamen. "Het was allemaal heel vertrouwd, je hoeft veel minder duidelijk te maken omdat je elkaar zo goed kent en begrijpt", zegt de 37-jarige regisseur.

Doordat Birgit en Arne elkaar zo goed kennen was Arne soms wel streng. "Bij andere actrices is Arne meestal wat beleefder, maar bij mij is hij de bullshit voorbij en zegt hij precies wat hij denkt", zegt de actrice. Toch konden ze thuis gewoon door een deur. "We gingen nooit met ruzie naar huis, absoluut niet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren