logo songteksten.net

Simon Cowell nog niet klaar met Paula Abdul

(Novum) - Simon Cowell heeft nog niet genoeg van Paula Abdul en wil graag weer met haar werken. "Je wordt vrienden met de mensen met wie je werkt en Paula is een goede vriendin van me. Ik verwacht zeker dat we weer samenwerken in de nabije toekomst", laat de juryvoorzitter van de Amerikaanse X Factor weten aan de entertainmentsite TMZ.

Abdul kreeg maandag, samen met medejurylid Nicole Scherzinger en presentator Steve Jones, te horen niet meer welkom te zijn bij het tweede seizoen van X Factor. Cowell laat woensdag weten dankbaar te zijn voor de samenwerking. "Ik wil mijn grote dank betuigen aan Paula, Nicole en Steve voor hun bijdrage aan X Factor vorig jaar."

Waarom de juryleden en presentator hun biezen moeten pakken, werd niet bekendgemaakt. Ingewijden fluisterden eerder dat bedenker Simon Cowell niet tevreden was met het eerste seizoen van de talentenjacht in de Verenigde Staten. Talentenjachten als American Idol en The Voice deden het een stuk beter.

Voor het tweede seizoen zou Cowell op zoek zijn naar grotere sterren die naast hem plaats kunnen nemen achter de jurydesk. Wie dat zijn, is nog niet bekend. Of het vierde en laatste jurylid, LA Reid, weer terug mag keren in het tweede seizoen, is ook nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren