logo songteksten.net

Gwyneth Paltrow vaak belazerd door ex

(Novum) - Gwyneth Paltrow is regelmatig bedrogen door haar ex. Wie van haar voormalige vriendjes de actrice regelmatig bedroog, laat Paltrow in het midden. Ze had eerder een relatie met onder anderen acteurs Ben Affleck en Brad Pitt.

"Ik had een vriend die constant vreemdging", vertelt de 39-jarige Oscarwinnares aan het Amerikaanse tijdschrift Harper's Bazaar. "Ik was heel erg naïef." Paltrow vermoedde wel dat haar vriend niet helemaal trouw was. "Maar ik geloofde zijn verhaal." Paltrow benadrukt dat haar huidige man, Coldplay-zanger Chris Martin, zeker geen buitenechtelijke avontuurtjes heeft.

Paltrow is niet langer kwaad op haar ex. "Hoe ouder ik word, hoe minder snel ik een oordeel vel." De actrice heeft goede vrienden die wel eens een affaire hebben gehad. "Vroeger had ik gezegd dat ze een slecht persoon zijn, maar wie bepaalt de regels?"

Ook haar inmiddels overleden vader heeft Paltrow duidelijk gemaakt dat een relatie lang niet altijd over rozen gaat. "Mijn ouders waren meer dan dertig jaar getrouwd. Volgens mijn vader hebben ze het zo lang volgehouden omdat ze nooit tegelijkertijd wilden scheiden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren