logo songteksten.net

Gordon ziet afvallen even niet meer zitten

(Novum) - Gordon heeft het even moeilijk met afvallen. De zanger is momenteel druk bezig om zijn overtollige kilo's kwijt te raken en zag het donderdag even niet meer zitten. "Daar is hij dan, de eerste echte dip. Al twee dagen niet goed geslapen en tot overmaat van ramp schoot het in mijn rug vanmorgen op de sportschool", schrijft de zanger op Facebook.

Ook de weegschaal werkte niet mee. "Toen ik op de weegschaal stond was ik een halve kilo zwaarder." Volgens Gordons trainer Tobias komt de kleine gewichtstoename door de spiermassa die groter wordt, maar de zanger wil daar even niets van weten. "Ik wil dat gewicht naar beneden zien. Ben helemaal uit mijn doen, kan wel janken."

Met een trainer en aangepast eetprogramma vecht de 43-jarige zanger tegen de kilo's. Om andere mensen ook te inspireren en te helpen is hij van plan zijn programma te delen met de wereld. "Ik ben zo superpositief en wil er zo voor gaan dat ik het echt iedereen wil aanraden. We komen met een kookboek met recepten en een uitgebalanceerd trainingsschema. Belangrijkste is de wilskracht die je van jezelf moet hebben, tot hier en niet verder, dat is het motto."

Het plan van de Amsterdamse zanger was om veertien kilo in zeventig dagen kwijt te raken. Maar de zanger heeft zijn tijd met tien dagen verlengd omdat hij dat een mooier aantal vindt. "Ik zag en voel een vergelijking met de 'reis om de wereld in 80 dagen', dus ik ga mijn programma 'de strijd tegen de kilo's in 80 dagen' noemen." Eind vorige week was hij een pondje of tien afgevallen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren