logo songteksten.net

Backstreet Boy poseerde als dragqueen voor bruiloft

(Novum) - AJ McLean heeft vlak voor zijn bruiloft geposeerd in vrouwenkleding. Volgens de fotograaf wilde de Backstreet Boy met de fotoshoot op een ludieke manier ingaan op geruchten over zijn geaardheid.

"Het is grappig, want mensen hebben een bepaald beeld over mannen in een boyband", vertelt fotograaf Tyler Shields aan het Amerikaanse blad Us Weekly. "Velen denken: jij zit in een boyband, dus je bent homo. Dat is natuurlijk niet zo, en daar wilden wij mee spelen."

Shields was naar eigen zeggen verbaasd door McLeans bereidheid om nieuwe dingen te proberen. De 34-jarige zanger ging gekleed in een zwart strapless jurkje van tule en droeg hoge naaldhakken. "Over straat lopen met die schoenen is sowieso moedig, maar als je nooit geoefend hebt en tien keer bijna valt. Ik was onder de indruk", aldus Shields.

McLean gaf enkele uren na de fotoshoot op 17 december zijn jawoord aan Rochelle Karidis. "Zij vond het het beste om de foto's niet op te hangen tijdens de bruiloft", legt de fotograaf uit. "En daar was ik het helemaal mee eens."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren