logo songteksten.net

Rapper Ja Rule krijgt zakenadvies in de bak

(Novum) - Ja Rule hoeft voor zakenadvies niet ver meer te zoeken. De rapper zit momenteel een straf van twee jaar uit voor illegaal wapenbezit en belastingontduiking en heeft vriendschap gesloten met twee veroordeelde zakenmannen, vertelt de rapper aan de Amerikaanse krant Daily News.

Volgens de hese rapper hebben de twee, Alan Hevesi en Dennis Kozlowski, met open armen ontvangen. "In het dagelijkse leven ontmoet je dit soort mensen niet. Deze plek is geweldig." Samen kijken ze televisie, terwijl de mannen hem ondertussen vertellen over verstandige beleggingen en andere zaken.

De 35-jarige rapper, wiens echte naam Jeffrey Atkins is, moet nog een ruim een jaar brommen en heeft ook alle tijd om zich te richten op zijn muziek. Later deze maand komt zijn nieuwe album Pain is Love 2 uit.

Kozowski zit een straf van acht tot vijfentwintig jaar uit vanwege fraude en Hevesi moet tot vier jaar brommen voor corruptie. "Het is grappig, we hebben een totaal andere achtergrond. Maar als je hier bent, dan maakt dat niets meer uit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren