logo songteksten.net

Drew Barrymore was verloofde bijna misgelopen

(Novum) - Drew Barrymore had haar verloofde, snowboarder Will Kopelman, bijna niet ontmoet. "Een vriendin sleepte me mee naar een feestje waar ik echt totaal geen zin in had en daar ontmoette ik hem", vertelt Barrymore aan CNN.

Hoewel de 36-jarige actrice erg blij is met haar verloving, laat ze haar ring niet aan iedereen zien. "Ik geloof dat ik dat meisjesachtige gen mis. Het zit niet in me om constant mijn ring aan mensen te laten zien en 'oh mijn god' te zeggen."

Ze is erg blij met de ring die de snowboarder heeft uitgekozen, maar moet wel nog erg wennen aan het dure sierraad om haar vinger. "Ik heb zelf nooit zulke extravagante accessoires, dus ik voel me nog niet helemaal op mijn gemak. Maar ik vind mijn ring prachtig."

Kopelman vroeg Barrymore tijdens de feestdagen ten huwelijk, ze waren toen bijna een jaar samen. De actrice heeft dus geen spijt dat ze zich mee liet slepen naar het feest. "Soms is het goed om je over dingen heen te zetten. Je zult niemand ontmoeten als je in je eentje thuis op de bank zit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren