logo songteksten.net

Nick Carter zingt voor overleden zus

(Novum) - Nick Carter heeft donderdagavond een nummer gezongen voor zijn overleden zus. De popzanger droeg het liedje Falling Down op aan Leslie Carter, die dinsdag op 25-jarige leeftijd overleed.

"Ik heb zoiets nog nooit gedaan en ik had nooit gedacht dat ik het ooit zou moeten doen, maar ik wil dit nummer graag opdragen aan mijn zus", tekende het Amerikaanse blad People op uit de mond van de 32-jarige Carter. "Laten we haar leven vieren", voegde de zanger toe tijdens het zingen van I Want It That Way, een nummer van de Backstreet Boys.

Een vriend van Carter die donderdag aanwezig was bij het concert, zei verbaasd te zijn dat de zanger doorgaat met zijn toer. "Hij zei dat hij voor de show met niemand wilde praten, maar dat ik naderhand even backstage moest komen. Hij heeft er nog niet echt over gepraat, maar het lijkt erop dat het goed met hem gaat."

Leslie Carter is waarschijnlijk overleden aan een overdosis medicijnen. De blondine was naar verluidt verslaafd aan het antidepressivum Xanax. Nick liet na haar overlijden weten dat optreden 'zuiverend' voor hem werkt en hij daarom doorgaat met zijn solotoer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren