logo songteksten.net

Robin Gibb voelt zich fantastisch

(Novum/AP) - De gezondheid van Robin Gibb is de afgelopen tijd spectaculair verbeterd. "Ik voel me fantastisch", zegt de 62-jarige Bee Gee, die eind vorig jaar te horen kreeg dat hij ernstig ziek was.

Gibb is wat kilo's aangekomen en heeft zich naar eigen zeggen de afgelopen tien jaar niet zo goed gevoeld, liet hij weten in een interview met BBC Radio 2. Volgens diverse media balanceerde de zanger op het randje van de dood en leed hij aan kanker, maar zelf gaf hij eerder nooit duidelijkheid omtrent de precieze aard van zijn ziekte.

Wel suggereerde Gibb dat veel berichten over hem zijn gebaseerd op speculaties. "Ik heb nooit met iemand gepraat over hoe het me me ging. Sommigen gingen zo ver dat ze dingen schreven die ik niet eens wist over mezelf."

Gibbs herstel heeft ook medisch personeel verbaasd. "Het is een simpel verhaal. Er werd een vergroting in mijn darm geconstateerd en die is verwijderd. Ik ben behandeld door een briljante dokter en volgens zijn woorden ben ik 'spectaculair hersteld'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren