logo songteksten.net

Musical Ramses ligt een week stil

(Novum) - De musical Ramses is komende week niet te zien. Hoofdrolspeler Hans Hoes, die de oude Shaffy speelt, heeft gezondheidsproblemen en kan niet meer spelen. Zijn vervanger Tom Jansen heeft een week nodig voor repetities, legt een woordvoerder van Albert Verlinde Entertainment uit.

Jansen neemt de rol van oude Ramses vanaf volgende week zaterdag voor zijn rekening. De acteur zou aanvankelijk in de huid van de chansonnier kruipen, maar kampte al voor aanvang van de musicaltournee met gezondheidsproblemen en moest afhaken. Daarom werd Hoes aangetrokken.

De voorstelling van vrijdagavond moest na ongeveer een kwartier worden afgebroken. Hoes heeft al langere tijd last van zijn knie en kon niet meer verder spelen. Of hij onder het mes moet, is nog niet duidelijk. "Daar hebben we nog geen idee van", zegt de woordvoerder. "Hij was ook overwerkt, dus we moeten afwachten."

De musical over het leven van Ramses Shaffy trekt tot eind april door Nederland. Wanneer de afgelaste data ingehaald worden, moet komende week duidelijk worden. "We zijn nu met de theaters aan het kijken wanneer we de voorstellingen in kunnen halen." Of Hoes nog terugkeert als oude Shaffy, is nog niet duidelijk. "Voorlopig speelt Tom."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren