logo songteksten.net

Lowlands binnen twee uur uitverkocht

(Novum) - De twintigste editie van Lowlands is uitverkocht. Binnen twee uur waren alle reguliere kaarten voor het festival weg. Wel is er nog een aantal tickets voor CJP-pashouders. Vorig jaar was het festival in Biddinghuizen ook binnen twee uur uitverkocht.

De kaarten voor de vorige editie van Lowlands gingen eind 2010 al in de verkoop. Op die manier ontweek de festivalorganisatie de btw-verhoging op concertkaarten van zes naar negentien procent. Bezoekers bespaarden op die manier twintig euro per kaart. Dit jaar kost een kaart, inclusief btw, 185 euro.

De tickets waren zaterdagochtend vanaf 11.00 uur te koop. Volgens een woordvoerder was het direct 'heel erg druk'. "Dus we hebben te maken gehad met wachtrijen. We hebben er alles gedaan om het ticketsysteem up and running te houden. Om te voorkomen dat het systeem plat gaat werken we met wachtrijen."

Lowlands vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 19 augustus. Begin deze week werden de eerste namen voor de twintigste editie van het festival bekendgemaakt. Onder meer Blaudzun, Anne Brun en Feist geven in augustus acte de présence.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren