logo songteksten.net

Seal stelt Australische tournee twee maanden uit

(Novum) - Seal trekt niet deze maand maar pas in april door Australiƫ. De 48-jarige zanger, die vorige maand zijn scheiding van topmodel Heidi Klum aankondigde, kan zijn tournee niet combineren met zijn werk als coach bij de Australische versie van The Voice.

"Ik heb er ontzettend veel zin in om de komende vijf maanden veel tijd in Australiƫ door te brengen voor The Voice en mijn toer", laat Seal in een verklaring op zijn website weten. "Het spijt me dat we de concerten moeten verplaatsen, ik hoop dat jullie niet afhaken. Om het goed te maken beloof ik dat de shows nog grootser en beter worden."

Een woordvoerder van de zanger legt uit dat Seal zijn concerten moet uitstellen omdat het opnameschema van The Voice is gewijzigd. "Maar het goede nieuws is dat de shows slechts een paar maanden zijn uitgesteld en dat alle tickets geldig blijven."

Seal trekt vanaf 8 april door Australiƫ. Hij doet onder meer Canberra, Melbourne, Perth en Sidney aan. De zanger is naast Delta Goodrem, Keith Urban en Joel Madden te zien als coach in de Australische The Voice. Wanneer de door John de Mol bedachte talentenjacht down under op televisie te zien is, is nog niet bekend.

Seal zag zijn huwelijk met Heidi Klum eind januari op de klippen lopen. De zanger en het Duitse topmodel waren zeven jaar getrouwd en hebben samen drie kinderen. De twee zeggen uit elkaar te zijn gegroeid als stel, maar willen wel vrienden blijven. Hoewel de scheiding al in gang is gezet, dragen Seal en Klum hun trouwringen nog.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren