logo songteksten.net

Beyoncé weer op stap na geboorte Blue

(Novum) - Beyoncé is maandagavond voor het eerst sinds de geboorte van haar dochter Blue een maand geleden op stap gegaan. De 30-jarige zangeres woonde een concert van haar echtgenoot Jay-Z bij in Carnegie Hall.

Beyoncé woonde het concert bij in een strakke, rode jurk. De zangeres heeft haar oude figuurtje een maand na de bevalling weer terug, blijkt uit foto's op haar website. Hoe Blue eruit ziet, is nog steeds de vraag. Jay-Z en Beyoncé hebben nog geen foto's van de baby met de wereld gedeeld.

Jay-Z, die twee benefietconcerten in Carnegie Hall verzorgt, en Beyoncé verwelkomden hun eerste spruit op 7 januari. Twee dagen later droeg Jay-Z een nummer aan zijn dochter op waarop het meisje te horen is. Het lied maakte van Blue de jongste 'artiest' ooit die een plek in de Amerikaanse hitlijsten veroverde.

De kersverse ouders willen voorkomen dat de commercie aan de haal gaat met Blue Ivy Carter. Daarom hebben Beyoncé en Jay-Z eind januari een patent aangevraagd op de naam van hun dochter. Volgens The Washington Post wil het stel, dat veel geld verdient aan allerlei soorten merchandise, de naam gebruiken voor verschillende babyproducten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren