logo songteksten.net

Vrouw Boris Becker wil meer kinderen

(Novum) - Sharlely Becker, de Nederlandse vrouw van Boris Becker, wil graag gezinsuitbreiding. "Boris en ik willen er dolgraag nog een kindje bij. Of twee, of misschien wel drie. Lijkt me fantastisch, een huis vol", zegt het 35-jarige model tegen Grazia.

Het paar kreeg twee jaar geleden zoontje Amadeus. Als het aan Sharlely ligt, blijft het daar niet bij. "Als je een kind hebt wordt het wel heel stil als hij of zij het huis uitgaat. Ik hoop over tien, vijftien jaar nog steeds veel reuring te hebben. Lekker met zijn allen onder de kerstboom."

Amadeus is niet de enige zoon van de ex-tennisser. Uit zijn eerste huwelijk met Barbara Feltus kreeg hij al twee zoons, Noah en Elias. Naast drie zoons heeft Becker ook een dochter, Anna. Zij werd geboren uit de beruchte bezemkastaffaire met het Russische model Angela Ermakova.

Met ex-vrouw Barbara Feltus is de relatie goed, zij ging onlangs met de Beckers mee op vakantie. "Dat gaat allemaal heel gemoedelijk. Mijn motto is dan ook: hoe meer zielen, hoe meer vreugd", vertelt Sharlely.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren