logo songteksten.net

Hans Kazàn is eenzaam zonder zijn kinderen

(Novum) - Hans Kazàn geeft toe dat hij soms eenzaam is nu hij in zijn eentje op het toneel staat. "Ik mis het klankbord dat ik voor, tijdens en na een voorstelling aan Oscar, Mara en Renzo had", vertelt hij in De Telegraaf. De goochelaar staat tot en met maart met zijn onemanshow Het Koffertje in verschillende theaters in Nederland.

Ook valt het Kazàn, die regelmatig met zijn zoons Oscar en Renzo en schoondochter Mara op het toneel stond, zwaar dat zijn dochter Lara tegenwoordig niet meer thuis woont. "Nu Lara het ouderlijk huis heeft verruild voor een Canarisch Eiland, waar ze als gepassioneerde surfster leeft, voel ik soms een leegte."

De 58-jarige goochelaar geeft toe dat het loslaten van zijn kinderen niet meevalt. "Ik moet mezelf er regelmatig van weerhouden aan het einde van de dag de telefoon te pakken om te vragen hoe het met de kinderen is."

Maar Kazàn wil dat zijn vier kinderen Oscar, Renzo, Steven en Lara hun eigen leven leiden. "Ze moeten zelf hun leven opbouwen. Zonder dat ik daar steeds om de hoek kom kijken, want ik gun ze hun eigen pad. Maar eerlijk gezegd valt dat me best zwaar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren