logo songteksten.net

Jennifer Aniston: 'ruzie' met Jolie verkoopt goed

(Novum) - Jennifer Aniston en Angelina Jolie vechten niet met elkaar om Brad Pitt. Volgens Aniston is er geen sprake van ruzie. "De driehoeksverhouding met mijn ex-man en zijn vriendin is een onderwerp dat constant terugkomt omdat het nou eenmaal goed verkoopt", zegt de actrice tegen het Amerikaanse blad Instyle.

De actrice heeft geen tijd om zich druk te maken om haar ex-man en richt zich liever op haar huidige relatie. Ze is erg gelukkig met acteur Justin Theroux, met wie ze naar verluidt al bijna een jaar een relatie heeft.

Vooral zijn gevoel voor mode spreekt de actrice erg aan. "Hij heeft een geweldige stijl, heel uniek." Dit betekent overigens niet dat Aniston zijn stijl kopieert. "Mensen zeggen dat we ons hetzelfde kleden en dan denk ik: nee dat is niet zo, ik heb dit jasje al jaren."

De 42-jarige Aniston was van 2000 tot 2005 getrouwd met Brad Pitt. Jolie en Pitt hebben een relatie sinds de opnames voor Mr. & Mrs. Smith in 2005. Aniston had na de scheiding relaties met onder anderen acteur Vince Vaughn en zanger John Mayer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren