logo songteksten.net

Dries Roelvink biecht grap op

(Novum) - Dries Roelvink is helemaal niet boos op Frans Bauer. De blonde zanger vertelde woensdagochtend nog dat hij woest was omdat Bauer het haar van de zanger had af laten scheren voor Bananasplit, maar dat maakt allemaal deel uit van een grap voor een kinderprogramma.

"Het was niet echt, ik deed alsof ik boos was dat Frans Bauer me in de maling had genomen", biecht Dries op aan Novum Nieuws. De 'vete' tussen Roelvink en Bauer brak woensdagochtend los op Twitter. De twee vlogen elkaar zogenaamd in de haren voor het kinderprogramma Z@ppdelict.

In die serie wordt de moord op een bekende Nederlander in scène gezet en moeten kinderen door middel van aanwijzingen op zoek naar de dader. "Ik was zogenaamd zo boos dat ik Frans na een optreden opwachtte en hem met een boa wurgde", vertelt Dries, die inmiddels een foto van de 'moord' op zijn website heeft gezet.

Het leek de volkszangers een goed idee om voor wat ophef te zorgen, zodat de moord een stuk geloofwaardiger over zou komen. Dries kan wel lachen om alle heisa die de grap met zich mee heeft gebracht. "Ik dacht: weer eens wat anders dan de Elfstedentocht."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren