logo songteksten.net

Dewi Pechler wil hereniging met dochter

(Novum) - Dewi Pechler hoopt dat haar 11-jarige dochter snel bij haar komt wonen. De nu 28-jarige zangeres werd op 16-jarige leeftijd moeder van Nomi, maar omdat Dewi's situatie destijds 'verre van stabiel was' nam haar moeder de zorg over het meisje op zich.

"Regelmatig hangen we aan de telefoon om het over de opvoeding te hebben. Ik blijf ten slotte haar moeder", zegt Dewi donderdag in De Telegraaf. "Ik durf niet te zeggen wanneer ze bij mij intrekt. Daarvoor moet ik het ook allemaal eerst goed geregeld hebben. Maar we werken er wel naar toe."

In de liefde gaat het voorspoedig met de zangeres. Ze is nu een jaar samen met horecaondernemer Micha. "Langer dan twee jaar is mij nooit gelukt", bekent Dewi. "Ik wil dat het stabiel is wanneer ik thuiskom. En verder moet ik een beetje vrijgelaten worden. Micha is de eerste man met wie dat aardig lukt."

Dewi werd bekend dankzij haar deelname aan de eerste editie van talentenjacht Idols. Vervolgens was te zien in Popstars en momenteel in The Winner Is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren