logo songteksten.net

Rob Geus al tijden niet meer gechanteerd

(Novum) - Rob Geus heeft al enige tijd geen last meer van pogingen tot chantage. In het AD van donderdag staat dat de Smaakpolitie-presentator nu al zo'n zes jaar lang het slachtoffer is van afpersingspraktijken. Volgens zijn woordvoerder is dat 'niet aan de orde'.

"Dat hij is lastiggevallen, dat klopt", zegt de zegsman donderdagmiddag. Het ging echter om enkele chantagepogingen verspreid over de afgelopen zes jaar, waarvan de laatste in mei vorig jaar plaatsvond. "Hij wordt op dit moment gewoon niet gechanteerd."

Geus werd telefonisch of per e-mail voorgehouden dat er bewijs was van buitenechtelijke avontuurtjes waaraan hij zich schuldig zou hebben gemaakt. Vervolgens eiste de persoon geld in ruil voor geheimhouding. Speurwerk naar de dader of daders leverde niets op.

De Smaakpolitie-presentator maakte onlangs bekend te gaan scheiden van zijn vrouw, maar dat heeft volgens hem niets te maken met de chantagepraktijken. "Er worden allerlei zaken bijgehaald", zegt zijn woordvoerder. "De familie Geus wil dit gewoon in de privésfeer oplossen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren