logo songteksten.net

Katy Perry krijgt meisjesnaam terug

(Novum/AP) - Katy Perry gaat vanaf juli weer door het leven als Katheryn Elizabeth Hudson. De zangeres krijgt haar meisjesnaam terug als gevolg van haar scheiding van Russell Brand. Die wordt op 14 juli officieel.

Perry en Brand hebben woensdag hun handtekening onder de scheidingsdocumenten gezet. Vanwege de wachttijd van zes maanden wordt de scheiding pas in juli rechtsgeldig. Russell Brand vroeg de scheiding eind december aan, de 36-jarige Britse komiek was veertien maanden getrouwd met de 27-jarige Amerikaanse zangeres.

Perry diende dinsdag documenten in waaruit blijkt dat zij en Brand overeenstemming hebben bereikt over de verdeling van hun bezittingen. Hoewel details van de scheiding vertrouwelijk zijn, fluisteren ingewijden dat Russell geen geld wil. De twee zouden in gemeenschap van goederen zijn getrouwd, waardoor Russell aanspraak zou kunnen maken op zo'n twintig miljoen dollar van Katy.

Uit de scheidingspapieren blijkt niet wanneer de relatie van de komiek en de zangeres op de klippen is gelopen. Brand noemde 'onoverkomelijke verschillen' als reden van de breuk. "Jammer genoeg beƫindigen Katy en ik ons huwelijk", verklaarde de Brit in december. "Ik zal altijd van haar houden en weet zeker dat we vrienden blijven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren