logo songteksten.net

Halle Berry wil met dochter verhuizen naar Europa

(Novum) - Halle Berry wil met haar dochter en haar geliefde naar Frankrijk verhuizen. De actrice is echter verwikkeld in een voogdijstrijd met haar ex, die fel tegen de verhuisplannen is. Dat schrijft entertainmentwebsite TMZ op basis van rechtbankdocumenten.

Berry heeft de rechter gevraagd toestemming te geven voor haar verhuizing. Olivier Martinez, met wie Berry naar verluidt sinds kort verloofd is, komt uit Frankrijk. Volgens ingewijden wil Berry met Martinez en haar dochtertje Nahla gaan samenwonen.

De 45-jarige actrice is al lange tijd met haar ex Gabriel Aubry verwikkeld in een hevige voogdijstrijd. De twee troffen vorig jaar een regeling, maar sinds Aubry wordt beschuldigd van mishandeling is het conflict weer opgelaaid. Aubry zou een oppas hebben geduwd, die naar de politie is gestapt.

Berry wil Aubry uit de buurt van hun dochter houden zolang hij onderwerp is van politie-onderzoek. Volgens Aubry is een verhuizing naar Europa uitsluitend bedoeld om hem nog verder uit de buurt van Nahla te houden. Berry zou echter geloven dat Frankrijk veiliger is voor haar dochter in verband met een stalker die de actrice al meerdere malen heeft lastiggevallen en onlangs is vrijgelaten uit de gevangenis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren