logo songteksten.net

Courteney Cox heeft na David geen seks meer gehad

(Novum) - Courteney Cox heeft sinds haar breuk met David Arquette in 2010 niet meer de lakens met een man gedeeld. "Ik lieg niet: ik heb na David geen ander gehad", zegt de brunette in de radioshow van Howard Stern.

De 47-jarige actrice geeft wel toe met een man gezoend te hebben, maar meer dan dat zit er voorlopig niet in. "Daar ben ik gewoon niet klaar voor. Ik heb wel seksuele gevoelens, maar er zijn andere manieren om daarmee om te gaan."

David Arquette heeft minder moeite om verder te gaan met zijn leven. De 40-jarige acteur heeft sinds november een relatie met presentatrice Christina McLarty. De dochter van Cox en Arquette, Coco, kan volgens Courteney goed opschieten met de nieuwe liefde van haar vader. "Coco zei steeds: mam, je moet Christina echt ontmoeten."

De actrice die zich dus niet zo bezighoudt met mannen, maakt wel tijd voor haar vriendinnen. Geruchten dat het niet zo botert tussen haar en Jennifer Aniston drukt Cox dan ook de kop in. De voormalige Friends-actrices zijn nog steeds goede vriendinnen. "We hebben een hechte band, we gaan vanavond samen eten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren