logo songteksten.net

Chris Brown nog niet van straf af

(Novum/AP) - De mishandeling van Rihanna blijft Chris Brown achtervolgen. Een rechter oordeelde donderdag dat de r&b-zanger nog niet klaar is om op eigen benen te staan. Dat betekent dat Brown voorlopig onder toezicht van reclassering blijft staan.

Browns advocaat had de rechter gevraagd om het toezicht te schrappen omdat de 22-jarige zanger zich nu goed zou gedragen. Chris Brown zat in therapie en heeft een cursus gevolgd om zijn woede onder controle te krijgen.

De zanger timmerde in februari 2009, aan de vooravond van de uitreiking van de Grammy Awards, zijn toenmalige vriendin Rihanna in elkaar. Er doken foto's op van een bont en blauw geslagen Rihanna. De mishandeling leverde Brown een taakstraf van zes maanden en een voorwaardelijke celstraf van vijf jaar op.

Na het incident raakte Browns carrière in een dip. De zanger smeekte zijn fans meerder malen om hem te steunen. Brown boekte vorig jaar weer succes met de plaat F.A.M.E., wat staat voor Forgiving All My Enemies. Met dat schijfje maakt hij zondag kans op de Grammy voor beste r&b album.

Brown treedt zondag ook op tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. Het is de eerste keer sinds de mishandeling van Rihanna dat de r&b-zanger de awardshow weer bijwoont.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren