logo songteksten.net

Madonna: M.I.A.'s middelvinger was kinderachtig

(Novum) - Madonna vindt dat M.I.A. zich kinderachtig heeft gedragen tijdens de halftime show bij de Super Bowl. De Britse zangeres, die samen met de Queen of Pop het nummer All Your Luvin' ten gehore bracht, stak haar middelvinger op tijdens het optreden. "Ik was er niet blij mee."

Madonna hoorde pas na de show wat M.I.A. had gedaan. "Ik had geen idee. Ik hoorde het pas toen ik op weg was naar het vliegveld", vertelt ze in de radioshow van Ryan Seacrest. "Ik was erg verrast."

De zangeres snapt niet wat M.I.A. bezielde. "Er was een gevoel van liefde en goede energie tijdens de show en dit komt heel negatief over. Het was echt kinderachtig en stom van haar. Het was echt ongepast."

Madonna kwam bij de Super Bowl op in een gouden strijdwagen, getrokken door gladiatoren. Ze benadrukt dat zo'n show er tijdens haar wereldtoer, waarbij ze ook Nederland aandoet, niet in zit. "Ik wil niet in herhaling vallen. Volgende week heb ik audities, daarna ga ik een nieuwe video opnemen en daarna begin ik pas met repeteren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren