logo songteksten.net

Dochter en kleinzoon trekken in bij Henny Huisman

(Novum) - Het zijn roerige tijden voor het gezin van Henny Huisman. Zijn dochter is met haar pasgeboren zoon Julius bij hem ingetrokken omdat ze weg wil bij de vader van het jongetje, Galid Aajoud. Dat gaat echter niet zonder slag of stoot.

"We leven in een nachtmerrie die je geen enkele ouder toewenst. Lobke vertelt dat ze meermalen is bedreigd en gekleineerd", vertelt Henny zaterdag in De Telegraaf. De 33-jarige Lobke wil niet meer verder met Galid, die volgens de presentator 'een slechte dronk over zich' heeft. "Maar er is geen redelijkheid te ontdekken. We slagen er niet in afspraken te maken over bezoekrecht en dergelijke."

"Galid was steeds vaker dominant en agressief tegen mij", voegt Lobke toe. "Hij vloekte en tierde en sloeg huisraad aan puin." Toen Galid zich misdroeg in het bijzijn van zoontje Julius, was dat voor haar de druppel. "Een tijgerin in mij werd wakker: ik moet hier weg. Zo kan het leven niet bedoeld zijn."

Galid is 'verrast' door de gang van zaken. "De dag voor oudjaar is ze met onze baby naar haar ouders gegaan om even bij te komen van een kleine ruzie die we hadden en een paar dagen later kreeg ik doodleuk een mailtje dat ze van me af wil", vertelt hij. "Ik ben dakloos en ik mag mijn kind niet zien." Beide partijen willen de zaak voor de rechter brengen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren