logo songteksten.net

Nick Carter neemt pauze om te rouwen om zus

(Novum) - Nick Carter stopt na zijn toer tijdelijk met optreden om het verlies van zijn zus Leslie te verwerken. De Backstreet Boy staat zondag voor het laatste concert van zijn tournee op het podium in Columbus, in de Amerikaanse staat Ohio. De show staat in het teken van zijn zus, die vorige week plotseling op 25-jarige leeftijd overleed.

Carter heeft na zijn toer niks gepland, vertellen bronnen aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. De zanger zou het er erg moeilijk mee hebben dat hij niet bij de begrafenis was. "Onze familie zit gecompliceerd in elkaar", gaf hij als verklaring. Leslies andere broer Aaron Carter was wel aanwezig om haar naar haar laatste rustplaats te brengen.

Leslie was eerder samen met haar twee broers en zussen Angel en Bobbie Jean te zien in de realitysoap House of Carters. Ze zong voor de film Shrek de single Like Wow. Ze was getrouwd met Mike Ashton en laat een dochter van tien maanden achter. De doodsoorzaak is nog niet bekend, ze overleed vermoedelijk aan een overdosis medicijnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren