logo songteksten.net

Victoria Beckham geeft handtas naam van dochter

(Novum) - Victoria Beckham heeft een handtas uit haar najaarscollectie vernoemd naar haar zeven maanden oude dochter Harper Seven. De zangeres kondigde zondag op Twitter de komst van de tas aan vlak voor haar modeshow op de Fashion Week. "Hier is Harper", met daarbij een foto van de tas in verschillende kleuren.

De handtas is gemaakt van suède en is in drie verschillende kleuren te verkrijgen. Aan de voorkant van de tas zitten twee grote zakken en een flap om de tas te sluiten, ook heeft de tas een groot handvat, meldt de Britse krant Daily Telegraph.

Op de Fashion Week in New York toonde Beckham haar collectie. Bij de modeshow waren ook haar man David Beckham en hun modebewuste spruit aanwezig. Ook de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, Anna Wintour, zat op de eerste rij naar de accessoires te gluren.

Bij het ontwerpen van haar collectie werd Victoria geholpen door Katie Hillier. Deze tassenontwerpster werkte eerder al samen met Marc Jacobs en Stella McCartney.

De 37-jarige zangeres ontwierp in 2010 voor het eerst een tassenlijn. Dat er een prijskaartje van zeventienhonderd pond aanhing maakte niets uit want op de website van Net-a-porter waren de tassen binnen een uur uitverkocht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren