logo songteksten.net

'Dochter Halle Berry is bang voor haar vader'

(Novum) - De 3-jarige dochter van Halle Berry, Nahla, is naar verluidt bang voor haar vader Gabriel Aubry. Dit zou in een gesprek met de kinderbescherming naar voren zijn gekomen, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Haar ouders zijn momenteel verwikkeld in een hevig getouwtrek om de voogdij.

Volgens Halle Berry zou Gabriel Aubry zijn woede niet goed kunnen beheersen en daardoor zou dochter Nahla gevaar lopen. De kinderbescherming had naar aanleiding van de beschuldigingen gesprekken met familieleden en Nahla, om zo een beeld te vormen van de situatie en een advies te geven aan de rechter.

In het interview dat de kinderbescherming met Nahla had vertelde ze volgens een bron dat haar vader vaak tegen haar schreeuwde en dat ze dat erg eng vond. Ook zou Aubry het meisje in gevaar hebben gebracht terwijl Berry voor de opnames van een film in Europa verbleef.

Eerder klaagde de oppas Aubry aan omdat hij agressief zou zijn en haar zou hebben geduwd terwijl ze Nahla in haar armen had. Toen adviseerde de kinderbescherming dat Aubry een cursus moest volgen om zijn woede te leren beheersen.

De 45-jarige actrice en het 36-jarige model gingen twee jaar geleden uit elkaar en streden toen al om de voogdij, maar troffen vorig jaar een regeling. Het model mag van de rechter zijn dochtertje niet zonder begeleiding zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren