logo songteksten.net

Politie: Whitney Houston onder water gevonden

(Novum/AP) - Whitney Houston lag onder water en was bewusteloos toen ze zaterdag werd aangetroffen in een badkuip in Beverly Hills. Dat bevestigde politiewoordvoerder Mark Rosen maandag tijdens een persconferentie.

De zangeres werd zaterdagmiddag rond 15.30 uur gevonden door een van haar medewerkers. Een personeelslid haalde haar uit bad, waarna de beveiliging van het hotel werd gewaarschuwd. Rosen wilde verder geen details over de dood van de zangeres bekendmaken om het onderzoek niet te schaden.

Eerder kwamen berichten naar buiten dat Mary Jones, een tante van Whitney, haar lichaam zou hebben gevonden. Volgens geruchten stierf de zangeres door een combinatie van het antidepressivum Xanax en alcohol, maar de officiƫle doodsoorzaak wordt pas bekend na toxicologisch onderzoek. De uitslag kan vier tot zes weken op zich laten wachten.

Twee ingewijden zeggen dat Houstons lichaam maandag naar New Jersey wordt vervoerd. De familie overweegt donderdag een wake te houden, waarna de begrafenis vrijdag zou kunnen plaatsvinden in het Prudential Center in Newark.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren