logo songteksten.net

White Collar-acteur Matt Bomer uit de kast

(Novum) - White Collar-acteur Matt Bomer is uit de kast gekomen. De acteur, over wiens geaardheid al gespeculeerd werd, nam een prijs in ontvangst en bedankte in zijn toespraak zijn partner Simon Halls en hun kinderen. "Bedankt dat jullie me hebben geleerd wat onvoorwaardelijke liefde is", zei de acteur tijdens de Steve Chase Humanitarian Awards van Desert Aids.

De acteur kreeg de award in de categorie New Generation Arts & Activism vanwege zijn bijdrage aan het gevecht tegen aids. Bomer deed veel onderzoek naar de ziekte voor een rol die hij gaat spelen in de film The Normal Heart. In deze film is Bomer te zien als een journalist met hiv.

"Mijn wereld werd op z'n kop gezet toen ik voor The Normal Heart onderzoek deed naar de geschiedenis van hiv en aids", zei de 34-jarige acteur. "Daarom ben ik erg trots dat ik een award krijg van een organisatie die veel goeds doet en werkt aan een betere toekomst."

Over de seksuele geaardheid van Bomer gingen al langer geruchten, maar de acteur wilde daar nooit inhoudelijk op ingaan. In de misdaadserie White Collar vertolkt Matt Bomer de rol van crimineel Neal Caffrey, die de FBI helpt met het oplossen van misdaden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren