logo songteksten.net

Kluijver stabieler dankzij vriend

(Novum) - Nicolette Kluijver kent meer stabiliteit sinds ze een relatie heeft met plastisch chirurg Joost. Voor ze hem leerde kennen leidde de presentatrice naar eigen zeggen een leven van 'complete stress en chaos'.

"De ene dag sprong ik van een brug zonder touw en de andere dag hing ik in een helikopter en dan ook nog eens in de weekeinden alleen maar feestjes", vertelt de 27-jarige presentatrice aan het blad Vega. "Nu ben ik nog steeds bijna continu bezig. Maar Joost brengt rust en regelmaat, daar ben ik heel blij mee."

Kluijver moest wel even wennen aan haar nieuwe levensstijl. "Joost heeft in het begin geprobeerd mee te hollen, maar na een paar maanden zei hij: blijf je dit zo doen?" De blondine besloot het daarop rustiger aan te doen. "De paar avonden dat ik thuis ben gaan we lekker koken en naar bed. Ik wist niet dat ik dit kon."

Kluijver zegt 'alles' te vinden in haar vriend. "En ik weet nu al: als ik dit teruglees en zie hoe ik over hem praat… walgelijk. Gatverdamme, doe normaal. Voor hetzelfde geld is het volgend jaar uit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren