logo songteksten.net

Paul McCartney legt bloemen bij hotel Whitney

(Novum/AP) - Paul McCartney en zijn vrouw Nancy Shevell hebben maandag een laatste groet aan Whitney Houston gebracht. De twee legden bloemen neer bij het hotel waar de zangeres zaterdag dood werd gevonden, schrijft entertainmentsite TMZ.

McCartney en Shevell kwamen naar het Hilton-hotel in Beverly Hills en spraken naar verluidt met fans over hun liefde voor de zangeres. Volgens een ingewijde wuifde McCartney complimenten over zijn optreden op de Grammy Awards weg. "Dit gaat om Whitney, niet om mij", zei hij volgens een bron.

Het lichaam van de 48-jarige Houston werd zaterdag in het bad van haar hotelkamer in Beverly Hills gevonden. Over de doodsoorzaak is nog niets zeker. Gesuggereerd wordt dat de zangeres is verdronken, maar ook dat ze is overleden aan een combinatie van medicijnen en alcohol.

Houstons lichaam werd maandag naar haar geboorteplaats in de staat New Jersey gevlogen. De familie is nu bezig met het regelen van haar uitvaart, die volgens twee ingewijden eind deze week plaatsvindt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren