logo songteksten.net

Tanja Jess was opgelucht na uitschakeling Charly

(Novum) - Tanja Jess voelde opluchting na de uitschakeling van Charly Luske bij The Voice of Holland. De man van Jess moest in de halve finale van de talentenjacht het veld ruimen. "Het is wel lekker als je zelf de regie wat meer in handen hebt en niet zo geleefd wordt."

De 45-jarige actrice en presentatrice ziet vooral de positieve kanten in van de uitschakeling. "Nu kan hij gaan doen waar hij altijd al van droomde: de muziek maken die hij wil. Ik weet ook niet of je zoveel beter af bent als je zo'n wedstrijd wint", mijmert ze in Grazia. "Heftig hoor, wat er dan met je leven gebeurt. Wij hebben ook nog een gezin en dan is het wel leuk als papa af en toe thuis is."

De deelname van haar twaalf jaar jongere man aan het zangprogramma trok volgens Jess geen zware wissel op hun relatie. "Het heeft ons juist doen beseffen hoe goed we op elkaar zijn afgestemd", legt ze uit. "Natuurlijk heb ik er wel eens de pee in gehad. De stapels was en de bergen post bleven maar komen. En ik had natuurlijk ook mijn eigen werkzaamheden, waar heel veel tijd in gaat zitten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren