logo songteksten.net

Stalker Blake Lively krijgt contactverbod

(Novum) - Een rechter in Los Angeles heeft een door actrice Blake Lively geobsedeerde fan een contactverbod opgelegd. De stalker mag niet meer in de buurt van de actrice en haar moeder komen omdat hij ze bleef lastigvallen, schrijft de krant New York Daily News.

De man beweert een bovennatuurlijke band met Lively te hebben en zegt dat hij op de wereld is gezet om haar te helpen met haar problemen. Met deze boodschap probeerde hij de Gossip Girl-actrice en haar moeder te bereiken.

De doorgeslagen fan hing op 1 februari op de set van de tv-serie Gossip Girl rond en probeerde de blondine te bereiken. "Ik werd daar echt nerveus van en voelde me niet veilig. Ik ben bang dat hij me achtervolgt en me iets aandoet", zegt de 24-jarige actrice in de krant.

Toen het de man niet lukte om Lively te bereiken, probeerde hij het via haar moeder. Hij stuurde haar e-mails en belde ook een paar keer. "Ik moet haar helpen, ze heeft veel problemen. Wil je contact met me opnemen zodat we erover kunnen praten voordat het te laat is", luidde een voicemail van de stalker.

De fan baalt van het contactverbod en denkt dat het niet verstandig is om hem bij de actrice uit de buurt te houden. "Ik wil alleen maar met haar praten. Ze is erg zelfdestructief. Ik wil niet dat ze dezelfde kant opgaat als Lindsay Lohan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren