logo songteksten.net

Janet Jackson raadt dochter Houston therapie aan

(Novum/AP) - Janet Jackson wil de dochter van Whitney Houston helpen. "Je moet het op een gegeven moment loslaten en het aan God overlaten. Soms is therapie de beste oplossing", zegt Jackson tegen CNN. De 18-jarige Bobbi Kristina verloor zaterdag haar moeder en Jackson heeft wat goede raad voor haar.

Jackson verloor in 2009 broer Michael en kan zich goed in het verdriet van Bobbi verplaatsen. "Hoewel ik niet weet hoe het is om op zo'n jonge leeftijd iemand te verliezen, weet ik wel dat een verlies erg zwaar is. Ik wilde het niet accepteren en kon het niet loslaten."

De 45-jarige zangeres kon er pas beter mee omgaan toen ze zich niet meer vastklampte aan het verdriet. "Het klinkt misschien hard maar je moet doorgaan. Je kunt je er niet aan blijven vasthouden, dat doet alleen maar meer pijn."

Janet Jackson heeft goede herinneringen aan Whitney Houston. "Tijdens awardshows zochten we elkaar altijd op. Dan ging ik naar haar kleedkamer of zij naar de mijne. Ze was ontzettend lief."

Whitney Houston overleed zaterdag op 48-jarige leeftijd. De zangeres wordt zaterdag in haar geboorteplaats Newark in New Jersey begraven. De gouverneur van de Amerikaanse staat maakte dinsdag bekend dat hij wil dat zaterdag alle vlaggen in New Jersey halfstok hangen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren