logo songteksten.net

William en Kate worden barbiepoppen

(Novum/AP) - Prins William en Kate Middleton krijgen een eigen barbiepop. De miniversies van het Britse paar verschijnen in april, rond het eenjarig jubileum van hun trouwdag. De poppen zijn gemodelleerd naar hoe het koppel eruitzag op de bruiloft, schrijft speelgoedfabrikant Mattel.

Williams pop heeft een rood officiersuniform aan met een blauwe sjerp. De barbie van Kate draagt een kleine kopie van de bruidsjurk van Alexander McQueen. Zelfs het bruidsboeket en haar ring zijn nagemaakt.

Kate krijgt niet alleen een eigen barbie, maar wordt ook vereeuwigd met een wassen beeld bij Madame Tussauds. De prinses komt op verschillende locaties van het beeldenmuseum te staan, onder meer in Amsterdam.

Het wassen beeld van Middleton draagt op elke locatie andere kleren. Zo draagt de 30-jarige prinses in Londen de kleren die ze droeg tijdens de aankondiging van de verloving. In New York draagt ze een kopie van een jurk die ze droeg tijdens de Bafta Awards. In het museum op de Dam draagt Middleton een replica van een jurk van de ontwerper Jenny Packham.

De wassen beelden van Kate worden in april onthuld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren