logo songteksten.net

Seal doet eindelijk trouwring af

(Novum) - Seal is voor het eerst op de gevoelige plaat vastgelegd zonder zijn trouwring. De zanger werd door de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ zonder het sieraad om zijn vinger gekiekt op een vliegveld in Australiƫ. Seal en Heidi Klum kondigden een maand geleden hun scheiding aan.

De zanger vond het eerder niet nodig zijn trouwring af te doen. "Het staat voor hoeveel ik voor deze vrouw voel", gaf hij als verklaring in de talkshow van Ellen DeGeneres, vlak nadat hij de scheiding had bekendgemaakt. "De ring voelt heel aangenaam om mijn vinger."

Seal heeft een andere manier gevonden om zijn handen te versieren, nu hij zonder het sieraad door het leven moet gaan. De 48-jarige zanger heeft zijn nagels verfraaid met gele nagellak.

De Britse zanger en het Duitse fotomodel bevestigden eind vorige maand dat ze gaan scheiden. Het stel trouwde in 2005 en kreeg drie kinderen. De zanger adopteerde ook de dochter van Klum uit een eerdere relatie. De blondine zou het opvliegende karakter van Seal niet meer aankunnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren