logo songteksten.net

Cindy Crawford laat dochter niet meer poseren

(Novum) - Cindy Crawford laat haar dochter voorlopig nog niet in haar voetsporen treden. De 10-jarige Kaia poseerde vorige maand voor Versace, maar mag van haar moeder de komende jaren nog niet aan de slag als model. "Op dit moment is ze te jong om een modellencarrière te beginnen", zegt Crawford tegen The Hollywood Reporter.

Crawford, die zelf op 16-jarige leeftijd werd ontdekt, wil dat haar dochter nog minimaal zeven jaar wacht. "Voor een 10-jarig meisje is er nauwelijks werk. Maar als ze 17 is en het wil proberen, kan ik haar niet tegenhouden."

Het 45-jarige Amerikaanse ex-model was vorige maand nog razend enthousiast over de poseerkwaliteiten van haar dochter. "Ik ben zo trots op haar", zei Crawford vlak na Kaia's fotoshoot voor Versace. "Het was geweldig om haar voor de camera te zien staan."

Kaia viel ook in de smaak bij het Italiaanse modehuis, dat haar inhuurde voor de kinderkledinglijn. "Net als haar moeder heeft Kaia een speciale gave", vertelde hoofdontwerper Donatella Versace. "De camera is echt dol op haar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren