logo songteksten.net

Kings of Leon werkt weer aan nieuwe plaat

(Novum) - Caleb Followill van Kings of Leon werkt na een rumoerige tijd toch weer aan een nieuwe cd. De band blies vorig jaar de hele Amerikaanse tournee af nadat frontman Caleb tijdens een concert in Dallas van het podium was gestapt. Vervolgens uitten verschillende bandleden hun ongenoegen via Twitter en deden geruchten de ronde over een breuk.

Followills broer Nathan zegt tegen de Amerikaanse zender MTV dat de problemen door de pers groter zijn gemaakt dan ze in werkelijkheid zijn. "Tijdens de feestdagen eet je brood en kalkoen en maakt iedereen alles weer goed."

De drummer laat weten dat de bandleden de komende tijd doorbrengen in een studio die ze hebben gekocht in Nashville, in de Amerikaanse staat Tennessee. "Al zullen er binnen zes maanden wel weer meubels door de lucht vliegen", grapt Nathan nog.

"Ik ben veel aan het schrijven", zegt zanger Caleb. "Als iedereen er klaar voor is, wil ik graag wat materiaal aan de rest van de band laten horen."

Volgens de frontman zijn de melodieën die hij heeft gecomponeerd 'erg sterk'. "En de teksten die ik heb geschreven zijn volgens mij ook best goed", zegt Caleb. "We zien het wel. De jongens kunnen altijd goed bepalen of ik de goede richting op ga met iets of niet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren