logo songteksten.net

McCartney voorlopig niet klaar met muziek maken

(Novum) - Paul McCartney denkt er voorlopig nog niet aan om te stoppen met toeren of albums maken. De ex-Beatle wordt in juni 70, maar ziet zichzelf over tien jaar ook nog op het podium staan.

"Mensen zeggen: je moet plaatsmaken voor de jongere generatie", vertelt McCartney in muziekblad Rolling Stone. "Fuck dat, ze moeten maar plaatsmaken voor zichzelf. Als ze beter zijn, verslaan ze me wel." De Foo Fighters zullen daar volgens de zanger geen probleem mee hebben. "Zij zijn goed. Ze doen hun ding."

Twintig jaar geleden drong zijn toenmalige manager er bij McCartney op aan om te stoppen, omdat optreden op zijn leeftijd te gĂȘnant zou worden. "Waarom zou je iets anders gaan doen als je nog steeds plezier hebt in je werk?", vraagt hij zich af. "En wat zou je dan moeten doen? Een goed antwoord zou kunnen zijn: meer vakantie nemen. Dat ben ik ook van plan, maar het komt er maar niet van."

De voormalige Beatle ziet zichzelf over tien jaar nog steeds optreden. "Ik zie dat wel voor me. Of het ook echt gebeurt, weet ik niet. De laatste jaren ben ik me meer gaan bezighouden met gitaarspelen, en zo komen er steeds weer nieuwe dingen op mijn pad."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren