logo songteksten.net

Nick Cannon belandt weer in ziekenhuis

(Novum) - Nick Cannon heeft de afgelopen dagen weer in het ziekenhuis gelegen. De 31-jarige komiek, die begin januari ook al werd opgenomen met nierproblemen, kampte dit keer met bloedproppen in zijn longen. Cannon werd vorige week vrijdag opgenomen en werd woensdag weer uit het ziekenhuis ontslagen.

"Het was best ernstig, ik had geen idee", vertelt Cannon aan de Amerikaanse radiozender 92.3 FM, waarop hij een eigen programma heeft. "Ik probeerde het te bagatelliseren, maar had veel pijn in mijn rug. Ik dacht dat ik weer last had van mijn nieren."

In het ziekenhuis bleek dat Cannon twee bloedproppen in zijn longen had. "Vanwege die bloedstolsels had ik ook een vergrote hartkamer." Artsen vertelden Cannon dat hij geluk heeft gehad. "Mijn dokter zei dat het maar goed is dat ik in vorm ben. De meeste mensen die bloedstolsels in hun longen krijgen, stoppen voor altijd met ademen."

De dokters van Cannon raden hem aan zich volledig op zijn gezondheid te richten en het rustiger aan te doen. De komiek heeft daarom besloten om alleen nog in het weekend een radioshow te presenteren. "Ik kijk er naar uit om weer terug te komen als ik opgeknapt ben. Zelfs Superman heeft slaap nodig."

Volgens Cannon had vooral zijn vrouw Mariah Carey het heel zwaar met de ziekenhuisopname. De zangeres kreeg dit weekeinde niet alleen de problemen van Cannon, maar ook de dood van Whitney Houston voor haar kiezen. "Ze had niet alleen de zorgen om mij, maar kreeg ook te maken met het verlies van een goede vriend."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren