logo songteksten.net

Bobby Brown wel welkom bij uitvaart Whitney

(Novum) - Bobby Brown heeft een uitnodiging ontvangen voor de begrafenis van Whitney Houston. Eerder deze week beweerden ingewijden dat Brown niet welkom zou zijn bij de uitvaart van zijn ex-vrouw. De woordvoerder van de zaterdag overleden zangeres laat echter aan nieuwszender CNN weten dat Brown gewoon is uitgenodigd.

Een paar uur nadat Houston overleed, stortte Brown in tijdens een concert van zijn band New Edition. "Ik hou van je, Whitney", riep de zanger naar het publiek. Brown trad donderdag weer op met zijn band. Volgens een vriend ziet de zanger optreden als therapie om hem door deze moeilijke tijd te slepen.

Houston wordt zaterdag naar haar laatste rustplaats gebracht. De zangeres, die op 48-jarige leeftijd overleed, wordt in New Jersey begraven naast haar vader. De uitvaartdienst vindt plaats in de kerk waar ze als kind zong.

De dienst wordt door vele sterren bijgewoond. Zo treden Alicia Keys, Stevie Wonder en Aretha Franklin, Houstons peettante, op. Ook zangeres Brandy en haar broer Ray J, die de laatste jaren een knipperlichtrelatie met Houston had, wonen de uitvaart bij.

De politie raadt fans van Houston aan thuis te blijven. De nabestaanden willen geen publiek afscheid en uit veiligheidsoverwegingen is de omgeving van de kerk zaterdag afgezet. Daarom is de dienst ook niet op een groot scherm te volgen. Wel is de uitvaart live te volgen via internet.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren