logo songteksten.net

Pete Doherty geeft spuiten op voor de liefde

(Novum) - Pete Doherty is voor zijn vriendin gestopt met het injecteren van drugs. "Als je de hele dag jezelf aan het injecteren bent is er niet echt ruimte voor iemand in je leven", zegt de Babyshambles-zanger tegen de Britse krant The Independent.

"Ik kan alleen een serieuze relatie hebben als ik het wat rustiger aandoe", gaat de 32-jarige zanger verder. Doherty kon tijdens zijn turbulente relatie met Kate Moss niet van de verdovende middelen afblijven. De twee hadden van 2005 tot 2007 een knipperlichtrelatie en die ging naar verluidt voorbij vanwege het hevige drugsgebruik van Doherty.

Doherty zegt dat ze wist waar ze aan toe was. "Ze wist vanaf dag een dat ik een zware gebruiker was." De relatie eindigde in 2007, vlak nadat Moss op de gevoelige plaat werd vastgelegd terwijl ze cocaïne gebruikte. Als reactie verloor het model veel werk en ging ze naar een afkickkliniek.

Moss trouwde in juli met haar vriend Jamie Hince. Pete Doherty heeft nog een idee voor een huwelijkscadeau voor haar. "Kate verzamelde olifantjes, dus ik kocht ze overal. Toen we uit elkaar gingen bleef ik dat uit gewoonte doen en nu heb ik ook een verzameling. Misschien stuur ik ze wel naar haar toe als huwelijkscadeau."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren