logo songteksten.net

Bandlid McFly gewond na potje rugby

(Novum) - Tom Fletcher van McFly is gewond geraakt toen hij werd getackeld tijdens een partijtje rugby. De zanger en gitarist van de Britse band was samen met zijn collega's aan het rugbyen met het team Saracens, weet de Britse persdienst Press Association.

Fletcher was samen met McFly-leden Danny Jones, Dougie Poynter en Harry Judd bij een training aanwezig ter voorbereiding van hun optreden op 31 maart tijdens de Aviva Premiership Rugby in Wembley. De muzikant laat via Twitter weten dat hij een schouderblessure over heeft gehouden aan de wedstrijd. "De fysiotherapeut zegt: schouder deels ontwricht", aldus Fletcher. "Ik kan geen gitaar meer spelen!"

De leden van McFly, bekend van nummers als Star Girl en It's All About You, werken momenteel aan hun nieuwe plaat en bereiden zich voor op de Keep Calm and Play Louder Tour die 7 maart van start gaat.

Of de blessure van Fletcher invloed heeft op de concerten, is nog niet bekend. De Britten, die eerder in de Amsterdamse Paradiso stonden, hebben dit jaar nog geen Nederlands optreden in de planning staan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren