logo songteksten.net

De Nijs: Julius meest gewenste baby van Nederland

(Novum) - Rob de Nijs noemt zijn pasgeboren zoon 'een van de meest gewenste baby's van Nederland'. "Dat moeten mensen wel beseffen", zegt de 69-jarige zanger tegen De Telegraaf in reactie op alle kritiek die hij en zijn vrouw Henriëtte over zich heen kregen.

De 42-jarige Henriëtte kondigde in september aan dat ze in verwachting was van De Nijs. Het stel kreeg veel kritiek omdat De Nijs op zijn 69e nog een keer vader zou worden. "Ze wilde graag een levende herinnering aan onze jaren samen", legt De Nijs de sterke kinderwens uit.

Zaterdagmiddag was het al zo ver, bijna een maand eerder dan gepland kwam Julius ter wereld. "Eén voordeel heeft dat", grapt De Nijs over de vroege geboorte van zijn zoon. "Hij heeft nu een iets jongere vader dan eigenlijk verwacht."

Van alle kritische reacties trekken de kersverse ouders zich niets aan. "We hebben een heel hoog hek en wat iedereen daarbuiten zegt en denkt, het maakt ons niet zoveel uit. Julius is ons kind, ons geluk." De Nijs noemt zijn fortuin 'onmetelijk'. "Daar zijn we ongelooflijk dankbaar voor en gaan we nu van genieten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren