logo songteksten.net

Nick Jonas en Delta Goodrem uit elkaar

(Novum) - Nick Jonas en Delta Goodrem hebben een punt achter hun relatie gezet. De 19-jarige zanger, bekend van The Jonas Brothers, en de 27-jarige Goodrem waren tien maanden samen.

"Nick en Delta hebben besloten hun relatie te beëindigen", laten de twee sterren in een verklaring weten aan verschillende media. "Op dit moment willen ze zich allebei op hun carrières richten. Ze blijven vrienden en wensen elkaar alle goeds."

De Australische Goodrem leerde Jonas vorig jaar kennen tijdens opnamen voor haar vierde studioalbum. Kort voordat ze het Amerikaanse tieneridool leerde kennen verbrak Goodrem haar verloving met voormalig Westlife-zanger Brian McFadden.

Goodrem, die tegenwoordig in Los Angeles woont, vertrekt binnenkort naar haar thuisland voor de opnamen van de Australische versie van The Voice. Goodrem neemt naast Seal, Joel Madden en Keith Urban plaats op de rode draaistoelen voor de coaches.

Jonas maakte vorige week bekend dat hij weer de studio induikt met zijn twee oudere broers. Fans van The Jonas Brothers wachten al drie jaar op nieuw materiaal van de broers. "De komende weken zijn we in New York om te schrijven", vertelde Nicks oudere broer Joe aan MTV.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren