logo songteksten.net

Ouders Middleton verdienen aan jubileum koningin

(Novum) - De ouders van Kate Middleton slaan een slaatje uit het diamanten jubileum van de 85-jarige koningin Elizabeth. De Middletons verkopen feestbenodigdheden die in het teken staan van de zestigste verjaardag van de troonsbestijging door de Britse vorstin.

"Het is een feestelijk jaar en het belangrijkste feest is het diamanten jubileum van 2 tot en met 5 juni", staat op de website van Party Pieces, het bedrijf van de ouders van de prinses.

Op de prullariawebsite staan onder anderen een vaas in de vorm van de koets van de koningin en feestkroontjes met nepjuwelen. Ook is er servies en bestek in de stijl van het koningshuis op de website te vinden.

Het eerste weekend van juni staat in het teken van het jubileum. Dan zijn er verschillende feesten in Groot-Brittanniƫ. Zo is er op 3 juni een botenparade op de rivier de Thames en is een dag later een concert in Buckingham Palace.

Leden van het koninklijk huis vieren het jubileum door naar andere landen te reizen die historische banden hebben met Groot-Brittanniƫ. Kate Middleton mag dankzij haar huwelijk met prins William ook deelnemen aan de festiviteiten. Samen met haar man reist ze naar Maleisiƫ, Singapore, de Salomonseilanden en Tuvalu.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren